1) Details

Algemene voorwaarden Gebakswinkel Bloem

1.1 In het geval van een bestellingen voor bruiloften of zakelijke arrangementen ontvangt de klant offerte en voorwaarden (na bespreking van de opdracht) per e- mail van Gebakswinkel Bloem.
Kleinere bestellingen dienen via de webshop van Gebakswinkel Bloem geplaatst en betaald worden, of in de fysieke winkel geselecteerd en betaald worden.

1.2 Bij (zakelijke) arrangementen, bruiloften bevestigt de klant na ontvangst van offerte of de genoemde details in de offerte correct zijn.

1.3 Verzoek tot wijzigen van details in de offerte is mogelijk, maar wijziging is afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijkheden van Gebakswinkel Bloem en kan kosten met zich mee brengen

2) Bestelling en betaling

2.1 Bestellingen van de webshop van Gebakswinkel Bloem.
2.1.1 Deze bestellingen dienen via de webshop besteld en betaald te worden.

2.1.2 In het bestelproces verschaft de klant zelf de benodigde informatie en controleert de bestelling alvorens deze te betalen.

2.1.3 Na het plaatsen van de bestelling ontvangt de klant per email een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelling en de verschafte gegevens, zoals telefoonnummer, emailadres en ophaaltijd- en datum.

2.2. Bestellingen voor bruiloften en zakelijke bestellingen.

2.2.1 Indien gewenst kan met Gebakswinkel Bloem een taartbespreking ingepland worden. Dit kan door telefonisch of via email een reservering te plaatsen voor een taartbespreking. In de email kunnen 3 smaakcombinaties ingevuld worden, die tijdens de bespreking als cupcakes geserveerd worden. De kosten van een taartbespreking met proeverij bedragen 15 euro en deze worden bij de bevestiging van de bestelling in mindering gebracht van het totaalbedrag van de bruidstaart en gebak.

2.2.2 Bij zakelijke bestellingen die afwijken van het standaard assortiment van de webshop geldt een minimum bestelbedrag van €200,- exclusief BTW en kunnen alleen via email geplaatst worden.

2.2.3 De offerte wordt verstuurd via email en wordt via email bevestigd door de (zakelijke) klant.

2.2.4 Voor alle bestellingen geldt dat het overeengekomen bedrag uiterlijk 14 dagen van tevoren moet worden voldaan.

2.2.5 Bij annulering door de klant, na schriftelijke bevestiging, wordt 25% in rekening gebracht van het overeengekomen totaalbedrag, vanwege gemaakte kosten.

Bij annulering 5 tot 14 dagen voor de levering wordt er 50% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 4 dagen voor de levering is de klant het totaalbedrag verschuldigd.

2.2.5 Wijzigingen aan het ontwerp, na akkoord op overeenkomst, is afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijkheid van Gebakswinkel Bloem, en kan leiden tot extra kosten.

3) Levering

3.1 Gebakswinkel Bloem doet er alles aan een product van hoge kwaliteit te leveren, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvoorziene omstandigheden, zoals transportproblemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of – stakingen, extreem weer en andere oorzaken buiten de invloed van Gebakswinkel Bloem.

3.2 Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor korting of terugbetaling.

3.3 Gebakswinkel Bloem is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het team van Gebakswinkel Bloem.

3.4 De klant is verantwoordelijk om zorg te dragen voor een veilige plaats waar geleverde producten bewaard kunnen worden.

3.5 Eigendom van het product gaat over van Gebakswinkel Bloem naar de klant zodra het product geleverd is op locatie.

3.6 De bestelling kan opgehaald worden in Weert. Het ophaalmoment wordt bij het plaatsen van een bestelling via de webshop door de klant gekozen.

3.7. Bestellingen blijven 24 uur vanaf het gekozen ophaalmoment beschikbaar voor de klant, tenzij anders afgesproken met Gebakswinkel Bloem. Na de 24 uur wordt het artikel door Gebakswinkel Bloem verkocht en heeft de klant geen recht op restitutie van het bedrag.

3.7 Bestellingen boven € 100,- kunnen in overleg bezorgd worden. Bij bezorging buiten de stad Weert wordt 0,35 ct per kilometer in kosten gebracht. Het aantal kilometers wordt berekend vanaf de locatie Gebakswinkel Bloem: Beekstraat 44 in Weert.

4) Producten

4.1 De klant wordt schriftelijk of mondeling op de hoogte gebracht van niet- eetbare decoraties en is na ontvangen van product verantwoordelijk om alle niet eetbare decoraties van de taart te verwijderen, voordat het product wordt aangesneden en/of genuttigd.

4.2 Suikerbloemen zijn gemaakt van eetbare ingrediënten, maar zijn niet geschikt voor consumptie.

4.3 Gebakswinkel Bloem adviseert de klant over de beste zorg voor de producten, gebaseerd op bepaalde weersomstandigheden. Indien de klant ervoor kiest dit advies niet te volgen, kan Gebakswinkel Bloem niet verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele gevolgen.

4.4 Producten van Gebakswinkel Bloem kunnen (sporen van) zuivel, noten, granen en/of andere allergenen bevatten. Tanja’s Zoete Catering is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

5) Gehuurd materiaal

5.1 De klant is verantwoordelijk voor het retourneren van het gehuurde materiaal aan Gebakswinkel Bloem binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Indien dit niet binnen aangegeven periode gebeurd, wordt de vooraf betaalde borg ingehouden.

5.2 De hoogte van de borg hangt af van het type standaard of materiaal.

5.3 Een vergoeding van €10,- wordt ingehouden door Gebakswinkel Bloem voor alle gehuurde materialen. Ook wordt een borg in rekening gebracht.

5.4 De klant is gedurende de huurperiode te allen tijde verantwoordelijk voor de gehuurde materialen.

5.5 Wanneer de geleende materialen in goede staat zijn ontvangen (na controle door Gebakswinkel Bloem), wordt de borg binnen twee weken teruggestort.

5.6 Bij schade aan de geleende materialen, veroorzaakt tijdens de huurperiode, zal de borg worden verrekend.

5.7 De geleende materialen blijven in alle gevallen eigendom van Gebakswinkel Bloem. Ook wanneer er schade is aan de geleende materialen (en de borg moet worden verrekend), dienen de gehuurde materialen geretourneerd te worden aan Gebakswinkel Bloem.

6) Klacht

6.1 Indien er een klacht is over het geleverde product dient dit binnen 2 dagen bekend te zijn bij Gebakswinkel Bloem. Gebakswinkel Bloem bekijkt per klacht hoe deze wordt opgelost.

7) Rechten product

7.1 Gebakswinkel Bloem behoudt het recht foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.

8) Overige

8.1 Gebakswinkel Bloem behoudt het recht last minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel de kwaliteitsstandaard te waarborgen. De klant zal hier altijd van op de hoogte worden gebracht, maar zal niet altijd invloed uit kunnen oefenen op de gemaakte beslissing door Gebakswinkel Bloem.

8.2 Bij bruidstaarten wordt een snijdschema meegeleverd. Wij adviseren u aan dit schema te houden, zodat u het juiste aantal porties uit de taart kan snijden.

8.3 Door de offerte te bevestigen met een akkoord via de mail gaat de klant akkoord met de inhoud van de offerte en de algemene voorwaarden van Gebakswinkel Bloem.

Adviezen namens Gebakswinkel Bloem:

* Het is belangrijk dat de producten na ontvangst in de koelkast worden bewaard tot het moment van aansnijden of nuttigen, tenzij anders aangegeven door Gebakswinkel Bloem.
* Bij normale weersomstandigheden kunnen de producten 30 minuten voor het aansnijdmoment worden gepresenteerd buiten de koelkast.

* Bij extreem warm weer wordt geadviseerd de producten niet langer dan 15 minuten buiten de koelkast te houden.
* De producten dienen niet gepresenteerd te worden in de volle zon.
* De taart is het makkelijkst aan te snijden met een daarvoor bestemd mes.
* Het mes kan worden verwarmd in warm water (en dient te worden gedroogd), waardoor het makkelijk door de taart beweegt en er geen grote druk wordt uitgeoefend op de taart.

0