bruidstaart-schuin-klein
jaikwil.001

Na weken van plannen van het perfecte aanzoek of als reactie op een spontaan aanzoek op het juiste moment hoor je deze drie woorden:  Ja, ik wil!  Het mooiste antwoord op de meest belangrijke vraag die je iemand ooit zal stellen. Jij en je partner gaan trouwen!

De komende tijd staat veel te gebeuren. Jullie kiezen een datum, plannen de huwelijks-
voltrekking, versturen de uitnodigingen en gaan op zoek naar een bijzondere locatie, mooie kleding, leuke muziek en natuurlijk lekker gebak!

Een grote klassieke bruidstaart, een toren met verschillende soorten cupcakes of een complete Sweet Table. Gebakswinkel Bloem helpt jullie maar al te graag bij het realiseren van jullie gebakswensen voor deze bijzondere dag.

Er was eens…
Jullie bruiloft moet de perfecte dag worden. Het ene bruidspaar heeft daarbij al een duidelijk beeld van hoe de taart eruit moet gaan zien, een ander paar heeft misschien nog geen idee wat ze graag zouden willen of kan wel wat hulp gebruiken om de juiste smaken te kiezen.
Of het nou om een grote Sweet Table voor honderd personen gaat, of een klein bruidstaartje voor jullie tweeën: alles is mogelijk!

Bestellen
Zouden jullie graag een bruidstaart bestellen? Neem dan contact op zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismaking. Om ervoor te zorgen dat jullie wensen zo goed mogelijk vervuld worden nodig ik jullie namelijk graag uit voor een cake consultatie in de gebakswinkel. Op deze manier kunnen we kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee en jullie wensen bespreken. Zo kunnen we samen tot een besluit komen en weet ik zeker dat de taart precies zal worden zoals jullie dat willen. Dat vind ik tenslotte het aller belangrijkst!

Voor de bespreking zouden jullie al eens na kunnen denken over een paar belangrijke aspecten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal personen waarvoor jullie gebak willen bestellen, de smaak van de cake en vulling en de afwerking en decoratie voor de taart. (Enkele suggesties zijn opgenomen in onderstaand overzicht.) Het is ook een overweging om te kiezen voor losse gebakjes of desserts naast een bruidstaart om wat variatie aan te bieden. Daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid van een uitgebreide, gethematiseerde Sweet Table die perfect aansluit op de kleuren of het thema van jullie bijzondere dag. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Cake
(ook in koemelkvrije-, vegan-, en/of glutenarme variant mogelijk)

– Chocolade
– Vanille
– Red Velvet
– Carrot cake
– Citroen-maanzaad
– Citroen-lavendel
– Citroen
– Limoen
– Sinaasappel
– Kaneel
– Earl grey

Vulling
(vaak ook in koemelkvrije-, vegan-, en/of glutenarme variant mogelijk)

– Vanille (evt. met vers fruit)
– Chocolade (wit, melk, puur)
– Lemon-, lime- of orange curd
– Oreo
– Speculoos
– Nutella
– Mokka
– Pindakaas
– Frambozen
– Aardbei
– Braam
– Blauwe bessen
– Rood fruit
– Cream cheese
– Champagne

Afwerking & Decoratie

– Botercreme of (semi) naked
– Gethematiseerde decoratie
– Reliëf
– Vers fruit
– Suikerbloemen
– Echte bloemen

 

Gebakswinkel Bloem maakt helaas geen taarten bekleed met fondant.

De kosten voor een bruidstaart starten vanaf €4,- p.p. en zijn afhankelijk van de vulling en afwerking van de taart. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte. 

Proeverij
Eventueel kan een consultatie gepaard gaan met een proeverij waarbij ik een serie van 6 cupcakes in drie verschillende, van tevoren door jullie gekozen, smaakcombinaties zal serveren. De overgebleven cupcakes krijgen jullie natuurlijk mee naar huis om samen nog lekker op te eten.
De kosten voor de proeverij bedragen €16,50 en zullen komen te vervallen indien jullie besluiten een bestelling te plaatsen.

proeverij-2

Levering
Het is uiteraard mogelijk om jullie bestelling op te halen. Dat kan op de dag van de bruiloft of de dag ervoor. Ik kan mij echter goed voorstellen dat jullie op dat moment met andere voorbereidingen bezig zijn en niemand willen belasten met het ophalen van de taart.
In dat geval lever ik de taart graag af op de door jullie gewenste locatie. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over het vervoer van het gebak en staat alles mooi gepresenteerd klaar bij aankomst. 

De kosten die daarmee gepaard gaan zijn afhankelijk van de door mij af te leggen afstand en ik reken een vergoeding van €0,35 per kilometer.

bestekbanner
0